Filters
Preferences
Zoek

Kippenbillen

€5,10 per kg

Een kippenbil is een hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. De kippenbout is zowel geschikt om te bakken in de pan, op de barbecue als om te koken: kippenbouillon, ragout of waterzooi met kip. De bout kan tussen het gewricht versneden worden in een boven- en een onderbout.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalkoenfilet

Kalkoenfilet

€12,57 per kg €12,57 per kg

100 % zuivere kalkoenfilet met sappige beet.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€11,90 per kg €11,90 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Emmental gemalen

Emmental gemalen

€16,50 per kg €16,50 per kg

Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.

Afbeelding van Gemengd gehakt (varken,rund)

Gemengd gehakt (varken,rund)

€9,80 per kg €9,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.