Filters
Preferences
Zoek

Kalabasja

€26,00 per kg

Salami met pittige smaak, volgens traditioneel recept.

This product has a minimum quantity of 50
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€11,00 per kg €11,00 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensgehakt

Afbeelding van Gemengd gehakt (varken,rund)

Gemengd gehakt (varken,rund)

€9,80 per kg €9,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Flandrien jong

Flandrien jong

€13,78 per kg €13,78 per kg

Flandrien jong rijpt 6 weken op houten planken. Dan pas is deze zachte, romige kaas optimaal om geproefd te worden.

Afbeelding van Pain de Strasbourg

Pain de Strasbourg

€12,57 per kg €12,57 per kg

Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typische Strasbourgvorm.